Благодарение на инфлацията и мерките на Федералния резерв срещу нея, лихвените

...
Благодарение на инфлацията и мерките на Федералния резерв срещу нея, лихвените
Коментари Харесай

Достигнали ли са краткосрочните CD ставки? Ето какво казват експертите

Благодарение на инфлацията и ограниченията на Федералния запас против нея, лихвените проценти са високи. За потребителите със спестовни сметки и депозитни сметки (CD) това значи извънредно високи APY — и доходи от лихви — през по-голямата част от последните две години.

Тенденцията се отрази на всички условия на CD, само че краткосрочно по-конкретно при срочните компактдискове цените скочиха до небето. Всъщност краткосрочните цени на компактдискове в действителност са по-високи от тези на дълготрайните - тъкмо противоположното на обичайното действие на компактдисковете.

Това обаче няма да продължи постоянно. И защото Федералният запас показва, че пониженията на лихвените проценти може да настъпят скоро, дните на стремглаво високите краткосрочни CD лихвени проценти също може да са преброени. Ето за какво е значимо да знаете какво споделят специалистите по отношение на краткосрочните цени на CD.

Обмисляте ли да отворите CD в този момент? Вижте каква краткосрочна рента бихте могли да заключите тук през днешния ден.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР